Booking for sæson 2024 er åben! Book her.
Vi søger medlemmer! Vil du lære mere om vores forening så læs mere her.
Bedøm os på Trustpilot
Booking via:
Cykelfærgen´s Logo
Book oplevelsen

Book din billet i dag!

Vi har åben for booking 2024 allerede nu. Sejl med os i Pinseweekenden.

Book i dag
Press room - Pressemeddelse - Fra rutesejlads til tursejlads på Flensborg Fjord
Pressemeddelse /

Fra rutesejlads til tursejlads på Flensborg Fjord

get_app

Foto: Felix A. Schultz

Myndighederne spænder ben for, at der kan sejles rutesejlads på Flensborg Fjord. Det rammer Feodora fra Sønderborg, og det har sat en stopper for cykelfærgen fra Egernsund-Bunsnæs til Langballigau.
Men for færgen ”Rødsand” er der nu skabt mulighed for nu at kunne tilbyde tursejlads til Langballigau.
-Søgrænsen er fortsat lukket, understreger Gerhard Jacobsen fra cykelfærgen og ærgrer sig over, at myndighederne spænder ben for, at cykelfærgen må byde tyske turister velkommen og sejle dem fra Langballigau til Danmark.
-Et lille lyspunkt er det derfor, at Rødsand har fået en tilladelse hos borgmesteren i Langballig, hos havnemester i Langballigau, hos tysk politi og dansk politi til at sejle med danske passagerer fra Brunsnæs til Langballigau – men på den betingelse, at skibet ikke må samle gæster op i Tyskland og tage dem med til Danmark, oplyser Gerhard Jacobsen,
som har bistået færgens skipper og ejer, Palle Heinrich, med at få tilladelserne i hus til tursejlads – nu hvor rutesejlads fortsat er udelukket.
Det betyder, at tyskere med adgang itl Danmark kan cykle eller med offentlig transport kan gå ombord på ”Rødsand” i Brunsnæs på Broagerland og sejle retur til Langballigau.
Interesserede i en tursejlads på Flensborg Fjord fra Brunsnæs på Broagerland kan kontakte skipper Palle Heinrich på telefon 2025 6462 for nærmere aftale.
content_copy Copied!

Press contact

Denmark
Gerhard Jacobsen
Tel.: +45 3049 7481
Email: press.dk@cykelfaergen.info
Germany
Dagmar Trepins
Email: press.de@cykelfaergen.info