Har du booket en tur på eller efter den 16. maj 2024? Så kan du finde din billet her.
Cykelfærgen´s Logo
Book oplevelsen
Aktuelle Nyheder Pressemeddelse Fra rutesejlads til tursejlads på Flensborg Fjord
Pressemeddelse /

Fra rutesejlads til tursejlads på Flensborg Fjord

Fra rutesejlads til tursejlads på Flensborg Fjord
get_app

Foto: Felix A. Schultz

Myndighederne spænder ben for, at der kan sejles rutesejlads på Flensborg Fjord. Det rammer Feodora fra Sønderborg, og det har sat en stopper for cykelfærgen fra Egernsund-Bunsnæs til Langballigau.
Men for færgen ”Rødsand” er der nu skabt mulighed for nu at kunne tilbyde tursejlads til Langballigau.
-Søgrænsen er fortsat lukket, understreger Gerhard Jacobsen fra cykelfærgen og ærgrer sig over, at myndighederne spænder ben for, at cykelfærgen må byde tyske turister velkommen og sejle dem fra Langballigau til Danmark.
-Et lille lyspunkt er det derfor, at Rødsand har fået en tilladelse hos borgmesteren i Langballig, hos havnemester i Langballigau, hos tysk politi og dansk politi til at sejle med danske passagerer fra Brunsnæs til Langballigau – men på den betingelse, at skibet ikke må samle gæster op i Tyskland og tage dem med til Danmark, oplyser Gerhard Jacobsen,
som har bistået færgens skipper og ejer, Palle Heinrich, med at få tilladelserne i hus til tursejlads – nu hvor rutesejlads fortsat er udelukket.
Det betyder, at tyskere med adgang itl Danmark kan cykle eller med offentlig transport kan gå ombord på ”Rødsand” i Brunsnæs på Broagerland og sejle retur til Langballigau.
Interesserede i en tursejlads på Flensborg Fjord fra Brunsnæs på Broagerland kan kontakte skipper Palle Heinrich på telefon 2025 6462 for nærmere aftale.
content_copy Copied!

Press contact

Denmark
Gerhard Jacobsen
Tel.: +45 3049 7481
Email: press.dk@cykelfaergen.info
Germany
Dagmar Trepins
Email: press.de@cykelfaergen.info

Del denne artikel