Har du booket en tur på eller efter den 16. maj 2024? Så kan du finde din billet her.
Cykelfærgen´s Logo
Book oplevelsen
Aktuelle Nyheder Pressemeddelse Cykelfærgen på Flensborg Fjord
Pressemeddelse /

Cykelfærgen på Flensborg Fjord

Udvider sæsonen til syv uger i år med fire daglige sejladser fra Egernsund via Brunsnæs til Langballigau i Tyskland

Cykelfærgen på Flensborg Fjord
get_app

Foto: Felix A. Schultz

Vandrere og cyklister i Sønderjylland får også i år chancen for en helt usædvanlig ekstra-gevinst ved at benytte cykelfærgen på Flensborg Fjord. Cykelfærgen sejler fire daglige ture fra Egernsund via Brunsnæs til Langballigau i Tyskland.
Vandreturen på Gendarmstien på Broagerland kan kombineres med en dagstur til skovene omkring Langballigau.
Tilsvarende kan cyklister kombinere sejladsen med at cykle retur via Flensborg by over landegrænsen til Danmark og videre på Gendarmstien. Netop den mulighed begejstrer mange.
-Det er tredje sæson for cykelfærgen i grænselandet. I år udvider vi sæsonen til syv uger, fortæller tovholderen for driften, Gerhard Jacobsen. Han og mange andre har i årevis knoklet med at få danske og tyske myndigheder til at godkende ruten.
- Vi indfører to fredagsture fra Egernsund til Flensborg og retur, som mange gæster værdsætter. Det bliver som at genoplive tiden med ”Æ spritter” over Flensborg Fjord, fortæller sejlads-leder Gerhard Jacobsen fra Brunsnæs.
Alle dage er der mulighed for at hyre Cykelfærgen til eventsejlads på 3 timers varighed, med afgang fra Egernsund. Medbring gerne din egen mad og drikkevarer og nyd en uforglemmelig tur på Flensborg Fjord lige efter din egen smag.
Se fartplanen og book billetten på https://cykelfaergen.info/ eller følg med på Facebook https://www.facebook.com/cykelfargen/
content_copy Copied!

Press contact

Denmark
Gerhard Jacobsen
Tel.: +45 3049 7481
Email: press.dk@cykelfaergen.info
Germany
Dagmar Trepins
Email: press.de@cykelfaergen.info

Del denne artikel