Har du booket en tur på eller efter den 16. maj 2024? Så kan du finde din billet her.
Cykelfærgen´s Logo
Book oplevelsen
Aktuelle Nyheder Pressemeddelse Cykelfærgen sejler – med fornyet optimisme
Pressemeddelse /

Cykelfærgen sejler – med fornyet optimisme

Fra fredag den 25. juni kan man igen sejle med cykelfærgen på Flensborg Fjord på grænseoverskridende udflugter og ture. Fra Egernsund til Langballigau og på enkelte afgange fra Egernsund til Flensborg.

Cykelfærgen sejler – med fornyet optimisme
get_app

Foto: Felix A. Schultz

Og. Det er en lettet tovholder for cykelfærgen, Gerhard Jacobsen, som følger bookingerne.
-Efter coronaen har vi fået vores frihed tilbage i grænselandet. Tyskerne kan nu besøge Danmark uden at skulle i karantæne. Danskerne kan igen frit køre på indkøb i Tyskland. Og bedst af alt, så ser det ud til, at vi som borgere er ved at lægge corona-betænkelighederne til side. Vi tørster jo nærmest efter igen at kunne opleve noget, at være sammen med andre. Lysten fejler ikke noget. Det kan vi se det på bookingen. Der er virkelig kommet gang i den i den seneste uge, oplyser Gerhard Jacobsen.
Cykelfærgen udbyder 10.000 billetter fra 25. juni til 15. august, så fortsat er der næsten alt for gode muligheder for at booke billet. Men optimismen er stor for cykelfærgens gennembrud i år.
-Det er vores tredje sæson, og vi har kæmpet hårdt for at få lov til at sejle igen. Vi er derfor meget glade for at kunne tilbyde vores ture i grænseregionen igen i år. Og vi har aftalt med rigspolitiet, at cykelfærgen ikke skal tjekke hverken pas eller coronapas. Det gør politiet selv ved stikprøvekontrol i sommer. Også Gesundheitsamt i Tyskland har godkendt rammerne for årets sejladser, bemærker tovholderen.
[image]
Fakta:
Cykelfærgen drives non-profit på frivillig basis med Gerhard Jacobsen som frivillig tovholder støttet af en halv snes øvrige frivillige.
Fra Danmark sejler cykelfærgen fire gange om dagen fra Egernsund, via Marina Minde, Brunsnæs til Langballigau (Tyskland) og tilbage igen mod Brunsnæs, Marina Minde til Egernsund (Danmark). Derudover tilbydes ture fra Egernsund til Flensborg via Sønderhav hver fredag.
Ud over den faste sejlplan kan cykelfærgen igen bookes dagligt fra kl. 16 (fredage fra kl. 18) til tre timers event-ture med op til 12 personer. 16 af de i alt 55 eventsejladser er allerede booket.
Yderligere information om tidsplanen og booking findes på vores hjemmeside https://cykelfaergen.info eller via Facebook https://www.facebook.com/cykelfargen/
content_copy Copied!

Press contact

Denmark
Gerhard Jacobsen
Tel.: +45 3049 7481
Email: press.dk@cykelfaergen.info
Germany
Dagmar Trepins
Email: press.de@cykelfaergen.info

Del denne artikel